•  Kvalitetshåndværk
  •  Erfaren glarmester
  •  Personlig service

Højeste standard

For os er det vigtigt, at vi altid løser vores opgave efter højeste standard.

God og hurtig service er i højsædet.

Vi har gennem de mange år oparbejdet en solid erfaring og har nu et netværk af gode samarbejdspartnere og grossister som tilsammen sørger for, at kunden opnår nogen af markedets billigste priser, kombineret med godt håndværk .

Glarmester JH Glas har, naturligt nok, specialiseret sig i byområdet og er derfor bekendt med de mange detaljer som mange af gamle huse gemmer på samt modernisering af disse ejendomme ved energi besparende termoruder.

Målsætning

Målsætningen for Glarmester JH Glas er, at fremstå som en kvalitetsbevidst glarmester, der udfører opgaver indenfor traditionelt glarmesterarbejde, speciale opgaver, m.m.

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Det er ligeledes vigtigt for os, at minimere enhver anledning til reklamationer, samt at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af den givne opgave.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Udover at servicere Brøndby og lokalområdet omkring Brøndby, har vi også en afdeling på Østerbro, Glarmester Østerbro.

Vinduesdesigner

Med Outrup Vinduer & Døres Vinduesdesigner kan du nemt og hurtigt prøve vores forskellige vinduer og døre på billeder af dit eget hus. Dermed får du et meget realistisk billede af, hvordan netop jeres hus vil se ud med nye vinduer og døre fra Outrup Vinduer & Døre.

Klik her

God fornøjelse!